СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

На нашем синдикалном путу  пријатељи су нам веома значајни, а све социјалне актере  и чланство нашег синдиката видимо као праве и искрене пријатеље. У нашим крајевима, пријатељства се чувају и негују и то ћемо са задовољством наставити како бисмо у пријатељском духу градили социјалну правду, сигурност и задовољство које проистиче из рада и на основама рада.
Већ традиционално обележавамо велики национални празник  Сретење господње 15. фебруар, као дан Синдиката свесни великог значаја овог датума у историјском, културном и верском смислу, вођени слободарским надахнућима која морају бити својствена синдикату.
У обраћању председника синдиката господина Кандића пред више од 460 званица чуле су се речи славних предака који су на дан који обележавамо славили нови живот, слободу, правду и једнакост. Храброст наших предака јесте водиља за истрајност синдиката у социјалној политици и изазовима који носи либерализам и глобализам.
Генерални директор господин Ћулибрк охрабрио је присутне изјавом да је компанија стабилна, лидер у региону и да се ради на консолидацији пословних процеса који би допринели бољој продуктивности. Такође напоменуо је да су запослени  основни ресурс од којих зависе резултати и да у том смислу не треба се бојати за радна места јер у 2018 години нема назнака за приватизацијом.
Наше славље увеличали су председник надзорног одбора Телекома Србија господин Милан Божић, генерални директор Предраг Ћулибрк, помоћник генералног директора Милан Алексијевић, Извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, директори  сектора  као и руководиоци других организационих целина. У синдикалном смислу присутни су нама драги пријатељи и сарадници из синдиката Грчке, Републике Српске , Црне Горе, Конфедерације слободних синдиката, синдиката ПТТ радника и други пословни сарадници.

ИНФО СЛУЖБА ЈСТС