ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ 
за своје чланове организује излет 20 - 22.09.2024.

ГРАЦ – РАДЕНЦИ – МАРИБОР

 

 

  

Аранжман подразумева превоз, обилазак Граца, смештај у хотелу у термама Раденци, боравак на бази полупансиона, обилазак Марибора и осигурање.
Полазак туристичких аутобуса је 20.09. (петак) увече, а повратак је у недељу 22. септембра у вечерњим часовима. Тачно време и место поласка аутобуса ће бити накнадно објављени на сајту Синдиката.
Долазак у Грац је 21.09. (субота) у јутарњим часовима. Планиран је обилазак града у пратњи водича и слободно време за индивидуалне активности. Грац је други по величини град у Аустрији и уписан је на UNESCO листу места светске баштине у Европи.
Око 13 часова је полазак ка Раденцима. Терме се налазе на североистоку Словеније и туристи их посећују већ 130 година. Смештај је у хотелу Радин, 4* са купањем у затвореним и отвореним базенима са термалном водом, а исхрана је на принципу „шведског стола“. Вечера и ноћење.
Доручак. Напуштамо хотел око 10 и крећемо према Марибору где следи обилазак града на Драви, једног од највећих индустријских центара бивше Југославије. Слободно време у граду и полазак према Србији.
Партиципација за чланове је 9.000,00 динара (девет хиљада динара). Пријављивање се уз уплату врши у периоду 12.08-19.08. код синдикалних представника. Број места је ограничен!!!

 

 

ПИЗЛЕТ У ЗЛАТНИ ПРАГ И КУТНУ ХОРУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ СО ДИРЕКЦИЈА ПРЕДУЗЕЋА И СО ИЈ БЕОГРАД ЈСТС

 

Ваш Јединствени Синдикат Телекома Србије

 

.